Cases - Zo doen we dat bij Infocaster

We gaan samen met bedrijven op zoek naar de ideale (responsive) website, webapplicatie, smartphone app of de beste manier van communiceren op social media. Pas als die oplossing bedacht is en past bij de mogelijkheden, helpen we bij de realisatie ervan. Het klinkt misschien wat gek, maar wij hebben regelmatig potentiële opdrachtgevers geholpen door juist geen nieuwe website te bouwen. Er kan vaak al veel bereikt worden door bedrijven te wijzen op eenvoudige aanpassingen in de organisatie en in hun huidige website. Of door een standaardmogelijkheid uit de markt toe te voegen. Alles voor rendement voor de opdrachtgever.

En als blijkt dat de ideale oplossing een toepassing is die Infocaster kan bouwen, dan helpen we natuurlijk al te graag bij de ontwikkeling en realisatie. Om wanneer het af is, dit trots op onze website te laten zien.

Redesign Liberation Route Europe

Een nieuwe, responsive online omgeving waar je alle informatie over de Liberation Route Europe kunt vinden en de route zelf kunt ervaren.

Lees meer

Promotie van Smoov

Bij een nieuwe app in de markt zetten hoort natuurlijk ook de nodige promotie. Daar kwam Infocaster in beeld. We ontwikkelden een website en zorgden voor de social-media-inzet.

Lees meer

Advocatenkantoor Stellicher

Een nieuwe naam, een nieuwe online presence bij. Advocatenkantoor Stellicher heeft een interactieve website, waar de kennis en ervaring van het kantoor - en de mensen die Stellicher maken, goed in beeld komen.

Lees meer

Een Olympisch platform voor TeamNL

Een platform en app voor TeamNL, waar oranjefans alles van hun favoriete sporters kunnen volgen. Eén plek voor sporters, coaches, teams en fans in hun ‘Road to Rio'. Alles weten. Niks missen.

Lees meer

Reanimatie-app Hartstichting

Een (ver)nieuwe en multilanguage reanimatie app voor smartphone en tablet in opdracht van de Nederlandse Hartstichting. Concept, design en realisatie voor de platformen Apple en Android.

Lees meer

Dock Four op social media

Dock Four: een nieuw merk op de Nederlandse interieurmarkt, met een een innovatief product: Stylepads. Infocaster mocht voor deze start-up de social media doen: van strategie tot contentcreatie en communitymanagement.

Lees meer