• cases fnv zelfstandigen online omgeving casus image

FNV Zelfstandigen

'Partner in gezond ondernemerschap'

Ook voor FNV Zelfstandigen heeft Infocaster de nieuwe website opgeleverd. 

Er moest een professionelere website komen, in een nieuwe huisstijl. Dat is gelukt! Het doel van de website is meer processen faciliteren voor de bezoeker, de zzp'er. Met deze website wordt een basis gelegd voor de toekomst om internet als middel meer te gaan gebruiken voor deze doelgroep. 

Op de website heeft ZZP Academy een prominentere rol gekregen, deze sectie levert maatwerk trainingen en voorbeelddocumenten die kennis en ondernemersvaardigheden blijvend versterken. Daarnaast is er gezorgd voor een koppeling met de e-mail tool Mailchimp en is de website klaar gemaakt voor verdere integratie met backendsystemen zodat er nog meer processen en zo ook de dienstverlening kunnen worden geoptimaliseerd.

Infocaster is ingezet als strategisch partner en heeft het design en de bouw van de website verzorgd. Er wordt tevens, door beide partijen, al gedacht over nieuwe doorontwikkelkansen voor de website. FNV Zelfstandigen wil als partner in gezond ondernemerschap voor de belangen van alle zelfstandigen opkomen. Zoals al is aangegeven zal online hier een steeds grotere en belangrijkere rol in gaan spelen.

Infocaster realiseerde:

  • online concept wvoor FNV Zelfstandigen;
  • creatie van 'visual design' op basis van de huisstijl van FNV;
  • technische realisatie - webdevelopment - van de omgeving op basis van het open source CMS Umbraco. Hierbij is gebruik gemaakt van verschillende technieken, zoals HTML5, Javascripting, CSS3 en JQuery;
  • implementatie van Google Analytics;
  • koppeling met de Mailchimp database voor e-mailmarketing
  • betalingen van de cursussen via iDeal, door middel van een koppeling met Mollie;
  • hosting van de omgeving;

FNV Zelfstandigen profileert zich als volgt, ‘Partner in gezond ondernemerschap’. Wil je zien hoe Infocaster samen met FNV Zelfstandigen dit partnerschap hebben neergezet? Kijk dan even op: www.fnvzzp.nl