• cases recruitment websites voor alliander casus image

Recruitment websites voor Alliander

Voor Alliander zijn een aantal actie websites ontwikkeld, die elk een professionele uitstraling hebben die passen bij de doelgroepen van Alliander.

Infocaster heeft in het hele proces meegedacht over het concept en een belangrijk bijdrage geleverd in bijvoorbeeld de ´tone of voice´ per doelgroep.
Uitgangspunt van Infocaster in dit hele proces was dat alles binnen de huisstijl van Alliander zou passen en dat elke site een eigen look & feel zou krijgen die past bij de doelgroep.

Dit heeft geresulteerd in een 'drempelvrije' verzamelplek van vacatures, waarbij potentiele toekomstige werknemers van Alliander op een makkelijke en toegankelijke manier kennis kunnen maken met het bedrijf. Hoe heeft Infocaster dit gedaan? De website is interactief met beelden en met video's, en deze worden op een soort tweede laag over de website heen getoond. Dit gevoel en deze ervaring zorgt voor meer beleving.

Daarnaast is het voor Alliander mogelijk gemaakt om via de 'achterkant' van de website Google gerelateerde zaken te beheren. Hierdoor kan Alliander de website volledig optimaliseren voor Google, om zodoende nog beter gevonden te worden.

Ook heeft Infocaster het mogelijk gemaakt dat Alliander haar huidige vacaturesysteem kan gebruiken. Door een speciaal ontwikkelde koppeling worden de vacatures automatisch uit dit systeem geladen en getoond op de website. Wel zo handig!

Bekijk het resultaat op www.alliander.com/engineer