Remko Wijnbergen

Sparringpartner voor organisaties

Remko WijnbergenRemko Wijnbergen behoort sinds 2007 tot het team van Infocaster. Ziet Infocaster als innovatief internetbureau dat zich onderscheidt door producten en diensten te leveren die waarde toevoegen aan de onderneming van de klant. Houdt van het gezamenlijk handen en voeten geven aan ideeën en concepten.

"Mijn prioriteit blijft om klanten te betrekken in het meedenkproces van applicatie- of websiteontwikkeling en de verwachting samen te realiseren."

Remko helpt mensen én organisaties om hun doelen te behalen. Persoonlijke doelen, maar zeker ook organisatorische doelen. De afgelopen 12 jaar heeft Remko als consultant of projectleider samengewerkt met klanten als Apenheul, Ardanta, a.s.r. Nederland, Amersfoortse, Cito, EIFFEL, Heutink Primair Onderwijs, Kroymans, Pink Roccade Royal Jongbloed en vele andere organisaties. 

"Op social media deel ik best veel van mijn dagelijkse leven, daarom zijn er weinig dingen die mensen niet van me weten. Dat ik sales representative ben geweest van Jaguar en Aston Martin bij Kroymans in Hilversum. Dat ik erg trots ben op mijn hip hoppende dochters. Of dat ik graag motor rijd, van stroopwafels houd en erg actief ben in triatlons. Als kind was ik al veel buiten op het voetbalveld, tegenwoordig zie je me, als voorbereiding op Triathlops op de racefiets, in de bossen mountainbiken, hardlopend of zwemmend in het buitenwater.”

Wil je direct contact, stuur dan een mailtje  of bel met 026 785 11 50. 

Remko is ook te vinden op LinkedIn en Instagram.