Let's make the internet brighter

De bezoeker geven wat hij verwacht, waar hij naar op zoek is of hem juist verrassen. Dat is wat we doen. Of het nou gaat om een eenvoudige website, een complexe applicatie of een volledige online strategie. 

Hoe doen we dat? Door eerlijk te zijn over online. Geen app bouwen omdat we een app willen. Geen nieuwe website om de nieuwe website en geen onnodige 180 graden omslag in de social-mediastrategie. 

Infocaster kijkt met welk online communicatieconcept je bedrijf en je klant het best geholpen is. Van subtiele aanpassingen aan de huidige website tot het bouwen van hele nieuwe websites, webapplicaties, smartphone apps en het ontwikkelen van een kick ass social-mediastrategie. Bezoeker blij, klant blij én Infocaster blij.

Social Advertising

Social advertising is een krachtig middel om bestaande én nieuwe doelgroepen op social media platformen, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter persoonlijk te bereiken met een op hen afgestemde uiting. Een boodschap die past bij de informatiebehoefte van de doelgroep.

Lees meer

Mobile

Wil je de inhoud van je bestaande website geschikt maken voor smartphones? Of wil je juist een speciale dienst aanbieden voor je mobiele gebruikers? Samen kiezen we de best passende mobiele oplossing en helpen je om deze te ontwikkelen.

Lees meer

WordPress websiteontwikkeling

Wordpress begon als een bloggersplatform. Nu is het een volwaardig en krachtig contentmanagementsysteem, met heel veel voordelen.

Lees meer

Strategisch website-management

Niets is zo storend als een site met oud nieuws van evenementen van gisteren. Simpele technische verbeteringen die je met regelmaat doet, behoeden voor de wens om ineens een volkomen nieuwe site te ontwikkelen.

Lees meer

Online adverteren

Met online adverteren claim je een toppositie in de zoekresultaten van Google of Bing, of je verschijnt als gesponsord bericht op de tijdlijn van social media gebruikers. Door te bieden op relevante zoekwoorden of op personen die binnen jouw doelgroep ...

Lees meer

E-mailmarketing

Met e-mailmarketing kom je letterlijk binnen op het scherm van jouw doelgroep. Je weet dat er belangstelling is voor je product, dienst of merk, want de ontvanger heeft zichzelf aangemeld. Nu is het zorg voor relevante berichten op strategische momenten.

Lees meer