Let's make the internet brighter

De bezoeker geven wat hij verwacht, waar hij naar op zoek is of hem juist verrassen. Dat is wat we doen. Of het nou gaat om een eenvoudige website, een complexe applicatie of een volledige online strategie. 

Hoe doen we dat? Door eerlijk te zijn over online. Geen app bouwen omdat we een app willen. Geen nieuwe website om de nieuwe website en geen onnodige 180 graden omslag in de social-mediastrategie. 

Infocaster kijkt met welk online communicatieconcept je bedrijf en je klant het best geholpen is. Van subtiele aanpassingen aan de huidige website tot het bouwen van hele nieuwe websites, webapplicaties, smartphone apps en het ontwikkelen van een kick ass social-mediastrategie. Bezoeker blij, klant blij én Infocaster blij.

Contentstrategie

Niets is zo storend als een site met oud nieuws van evenementen van gisteren. Simpele technische verbeteringen die je met regelmaat doet, behoeden voor de wens om ineens een volkomen nieuwe site te ontwikkelen.

Lees meer

Websites

Een website maken moeilijk? Nee, dat is het niet. In een paar tellen heb je iets online staan. Maar een website maken die past bij de processen van een organisatie die óók nog rendeert, is een stuk uitdagender en complex.

Lees meer

Mobile

Wil je de inhoud van je bestaande website geschikt maken voor smartphones? Of wil je juist een speciale dienst aanbieden voor je mobiele gebruikers? Samen kiezen we de best passende mobiele oplossing en helpen je om deze te ontwikkelen.

Lees meer

Hosting & the cloud

Wanneer een web-applicatie gemaakt is, moet deze natuurlijk ook op het web te vinden zijn. Dat kan, door te hosten. Onder hosten wordt verstaan dat een server de site, en alles dat daarbij hoort, 24/7 online beschikbaar stelt aan alle bezoekers die daar graag gebruik van maken.

Lees meer

Microsoft-technologieën

Sinds mei 2017 is Infocaster Gold Partner van Microsoft. De hoogste status binnen het Microsoft Partner Network dat wordt toegekend aan partners.

Lees meer